Taekwondo

El taekwondo és un art marcial d’origen coreà. Destaca per la varietat i l’espectacularitat de les seves tècniques de puntada, i és una de les arts marcials més practicades arreu del món. Horari de 18.15h a 19.30h.

Teatre

Els infants s’endinsen en el món del teatre, el cant, la música i el ball. L’objectiu final de l’activitat serà crear un espectacle amb tots els infants participants. Horari de 18.15h a 19.30h.

Balls Moderns

Els infants s’endinsen en el món de la música moderna aprenent a remenar l’esquelet amb una certa coherència. Horari de 18.15h a 19.30h.

Batucada

Endinsa’t en el món de la percussió aprenent a tocar ritmes festius amb coreografia. El plantejament lúdic, és molt educatiu i reforça els coneixements matemàtics. Horari de 18.15h a 19.30h.

Robòtica

En aquesta activitat extraescolar ciència i creativitat s’uneixen per dissenyar un prototip. Projectes amb WEDO, MINDSTORM, però també treballem ARDUINO i màquines simples. Enginy en essència. Horari de 18.15h a 19.30h.

Patinatge

Suposa una nova manera de moure’s i desplaçar-se nova, per tant, en aquest curs d’iniciació es pretén que el participant desenvolupi habilitats molt bàsiques d’equilibri mitjançant el joc. Horari de 17.00h a 18.15h (el primer 1/4 d’hora és de berenar)

Teatre

Els infants s’endinsen en el món del teatre, el cant, la música i el ball. L’objectiu final de l’activitat serà crear un espectacle amb tots els infants participants. Horari de 17.00h a 18.15h (el primer 1/4 d’hora és de berenar)

Robòtica

En aquesta activitat extraescolar ciència i creativitat s’uneixen per dissenyar un prototip. Projectes amb WEDO, MINDSTORM, però també treballem ARDUINO i màquines simples. Enginy en essència. Horari de 17.00h a 18.15h (el primer 1/4 d’hora és de berenar)

Taekwondo Nivell Avançat

El taekwondo és un art marcial d’origen coreà. Destaca per la varietat i l’espectacularitat de les seves tècniques de puntada, i és una de les arts marcials més practicades arreu del món. Horari de 17.00h a 18.15h (el primer 1/4 d’hora és de berenar)

Piscina a l’Infinit

Després de berenar a l’escola, a 2/4 de 6 un autobús portarà els alumnes a la Piscina Infinit on, després de posar-se el banyador i calçar-se les xancletes (material que cal que cadascú porti), faran classes de natació amb monitors especialitzats. A les 19:00 se sortirà i es tornarà a l’escola en autobús.